Izjava o varovanju zasebnosti


Outdoor Station – Enaintrideset d.o.o. (v nadaljevanju Outdoor Station)
– se obvezuje, da ne bo zlorabljal osebnih podatkov zbranih s prejemom elektronskih rezervacij. Za osebne podatke se smatrajo vsi podatki, ki se uporabljajo za ugotavlja identitete stranke (npr. ime, priimek, naslov, e-poštni naslov itd.). Outdoor Station se obvezuje, da osebnih podatkov stranke ne bo razkrival tretji osebi, razen v primeru, ko to izrazito predpisuje zakon in kadar je to potrebno za izpolnitev obvez, ki nam jih nalaga zakon.

Vsi podatki o strankah so strogo zaupni in so na voljo le zaposlenim, če so ti podatki potrebni za opravljanje dela. Vsi zaposleni v poslovalnici Outdoor Station ali/in podjetju Enaintrideset d.o.o. so odgovorni za delovanje skladno z načeli o varstvu osebnih podatkov. Outdoor Station se obvezuje nuditi zaščito osebnih podatkov strank na način, da zbira samo tiste osebne podatke strank, ki so potrebni za optimalno izvedbo naročil in rezervacij. Anonimne podatke, ki se z obiskom spletne strani lahko samodejno beležijo, a niso osebni podatki in jih ni mogoče povezati s konkretno osebo ali skupino oseb (npr. vrsta brskalnika, število obiskov, čas obiska, trajanje obiska itd.), ima Outdoor Station pravico uporabiti izključno za ocenjevanje obiskanosti spletne strani ter za izboljšanje vsebine in funkcionalnosti.

Outdoor Station informira svoje stranke o načinu uporabe zbranih podatkov in jim daje možnost izbire pri uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali naj se njihovo kontakt uporabi ali ne na seznamu, ki se uporablja za promocijske aktivnosti (E-poštna obvestila itd). V primeru spremembe kateregakoli od podatkov (npr. naslov za plačilo, naslov za dostavo, telefonska številka itd.), ki so shranjeni v uporabnikovem uporabniškem računu, je odgovornost, da jih spremeni, na strani stranke, ki si s tem zagotovi pravlno izvedbo nadaljnih rezervacij. V primeru, da stranka podatkov ne spremeni, za izhajajoče nepravilnosti odgovarja sama. Zgoraj navedene določbe o varstvu osebnih podatkov se nanašajo izključno na domačo stran outdoorstation.si in na vse strani znotraj domene www.outdoorstation.si, ne pa tudi na vse ostale spletne strani, na katere kažejo povezave na naših straneh.

Razen v primeru elektronske rezervacije, nakupa in postopkov, ki sledijo, Outdoor Station (Enaintrideset d.oo.) strankam ne bo pošiljal elektronske pošte, če stranka v to ni privolila, kot naprimer v primeru prijave na e-obvestila.