Ujemi brezplačno izposojo!

.
Skoraj vsak teden izberemo en kos opreme iz naše ponudbe in ga ponudimo za brezplačen vikend najem! Te zanima kako do njega? Beri dalje …

.
Zadeva je enostavna, le slediti moraš našim objavam na Facebooku. Poteka takole:

  1. Sredi tedna izberemo in na blogu objavimo izdelek iz našega “rent” asortimana, ki bo v prihajajočem vikendu na voljo za najem brezplačno. Rečemo mu #RENTtedna. Istočasno objavimo tudi dan in natančno uro (ravnamo se po internetni uri), ko bomo objavili kodo za 100% popust. Zadevo seveda takoj delimo tudi na naši Facebook strani.
    .
  2. Na najavljeni dan in točno ob najavljeni uri kodo objavimo na našem Facebook zidu. Koda je vsak teden nova in velja le za aktualno izbran izdelek, ter deluje le enkrat! To pomeni, da bo do brezplačnega najema prišel le tisti, ki jo bo prvi uspešno uporabil.

.
V primeru, da uporabnik kodo vnese za rezervacijo, ki bo trajala dlje
kot je veljavnost kode, bo sistem avtomatsko odštel znesek izposoje preko vikenda (pet-pon), preostale dni pa obračunal po ceniku in z morebitnimi pripadajočimi drugimi popusti.

Izbrani izdelek je od tedenske objave, do objave kode, rezerviran. V trenutku, ko je koda objavljena, je rezervacija sproščena. Na ta način zagotovimo, da bo izdelek vedno na voljo za tiste, ki bodo sodelovali v akciji in poskušali ujeti brezplačni najem …

Kako uporabiti kodo ob rezervaciji?