Categorized as: Fitting

Prilagajanje obutve

Brezplačno ob nakupu vložkov pri nas! Analizira stopal, izbira najprimernejšega tipa ergonomskih vložkov Formthotics za vas, prilagoditev vašim stopalom in obutvi …

Formhotics je vrhunska znamka prilagodljivih ergonomskih vložkov za obutev, doma na Novi Zelandiji. Ti vložki poskrbijo, da je vaša noga v planinskih, tekaških, kolesarskih, smučarskih in drugih čevljih ves čas stabilna in podprta v pravilnem nevtralnem položaju. S tem se prepreči in odpravi veliko težav, ki jih povzročata napačna drža in gibanje stopala.

Vložki za obutev Formthotics so narejeni iz patentiranega, posebej za ta namen razvitega materiala (Formax), ki se za namen prilagoditve vašemu stopalu in čevlju termično obdela. Prilagojen se popolnoma prilega vašemu stopalu in obliko drži veliko bolje kot drugi podobni materiali. Vložki so izredno udobni, hkrati pa nogo silijo v pravi nevtralni položaj. S tem dajo občutek stabilnosti in kontrole, saj noga s čevljem postane eno. Izbiramo jih glede na tip obutve in aktivnosti, ter glede na značilnosti stopal. So izredno lahki (16g na par), ne vpijajo vode in so bakterijam povsem neprijazni, zato ne razvijejo neprijetnih vonjav.

Ob nakupu vložkov pri nas, je ta storitev brezplačna. V primeru, da boste rezervacijo plačali vnaprej, vam bomo enak znesek odšteli od cene vložkov. Cena za par vložkov se giblje med 44€ in 54€, odvisno od modela.

Vložke Formthotics izdeluje podjetje Foot Science International iz Christchurcha na Novi Zelandiji. Podjetje ima več kot 30 let izkušenj z izdelovanjem vrhunskih ortopedskih korekcijskih vložkov ter vložkov za šport in vsak dan, ki se uporabljajo po vsem svetu. Tako material Formax, kot vložke same, izdelujejo v svoji tovarni na Novi Zelandiji.

Več informacij o vložkih Formthotics najdete tukaj …