#RENTtedna: splitboard Völkl Untrac

Nov teden v akciji #RENTtedna! Zvezde drugega vikenda, od petka 20. do ponedeljka 23. januarja, bo turna snežna deska – splitboard Völkl Untrac s turnimi vezmi in kožami.
.

Vsak teden izberemo en kos opreme iz naše ponudbe in ga ponudimo za brezplačen vikend najem! Več o akciji si lahko prebereš tukaj (klik), vsekakor pa ne pozabi spremljati naše Facebook strani.

Kodo bomo na naši Facebook strani objavili

v četrtek, 19. 1. 2017 ob 15:15

Kako uporabiti kodo? Preveri tukaj (klik).
.


Völklov Untrac je lahek turni freeride snowboard, s širšim nosom, da deska v globokem snegu prej splava in s tem ohrani hitrost in linijo. Narejen je za vožnjo po neurejenih terenih, a zna zelo dobro “zarezati” tudi na steptanih progah. Na deski so specialne splitboard vezi Spark R&D

Za izposojo na voljo: 165cm, 155cm z vezmi Spark R&D
Enostaven za menjavo funkcije (hoja/vožnja)
Lahek, a hkrati stabilen in robusten
Zaradi hibridne oblike se v okretnosti lahko kosa s krajšimi deskami

.

POZOR! Izbrani izdelek je od tedenske objave, do dejanske objave kode, rezerviran! V trenutku, ko je koda objavljena, je rezervacija sproščena. Na ta način zagotovimo, da bo izdelek vedno na voljo za tiste, ki bodo sodelovali v akciji in poskušali ujeti brezplačni najem #RENTtedna

Koda v akciji #RENTtedna je vsak teden nova, velja pa le za najem aktualno izbranega izdelka, ki je jasno naveden v tedenski objavi akcije.  Koda se lahko uporabi le enkrat, to pa pomeni, da bo do brezplačnega najema prišel le tisti, ki bo kodo prvi uspešno uporabil.

V primeru, da uporabnik kodo vnese za rezervacijo, ki bo trajala dlje kot je veljavnost kode, bo sistem avtomatsko odštel znesek izposoje preko vikenda (pet-pon), preostale dni pa obračunal po ceniku in z morebitnimi pripadajočimi drugimi popusti.