#RENTtedna: smuči RMU North Shore

Začenjamo z akcijo #RENTtedna! Zvezde prvega vikenda, od petka 13. do ponedeljka 16. januarja, bodo vrhunske freeride smuči RMU North Shore..

.
Vsak teden izberemo en kos opreme iz naše ponudbe in ga ponudimo za brezplačen vikend najem! Več o akciji si lahko prebereš tukaj (klik), vsekakor pa ne pozabi spremljati naše Facebook strani.

Kodo bomo na naši Facebook strani objavili

v sredo, 11. 1. 2017 ob 14:33
.


.
RMU North Shore 2.0

To so smuči za čistokrvnega freeriderja. Hitre in natančne. Brez kompromisov, ko iščemo rekvizite za napad najhujših linij nedotaknjenega pršiča ali pa kakšne druge različice snega. Pri RMU pravijo, da so to njihove smuči za Aljasko. Dobro se znajdejo na vseh terenih, tudi na urejenem smučišču bodo grabile, kot da so pol ožje, v celcu pa bodo zaplavale takoj, ko bo smučar to želel. Izredna vsestranskost je rezultat RMU 5-točkovne oblike in hibridnega profila z izrazitim rockerjem spredaj in zadaj, ter dovolj klasične ukrivljenosti (kemberja) pod nogami. Tudi tukaj RMU uporablja 100% leseno sredico, 2.2 mm debele robike in najbolj trpežno drsno podlago. Pod čevljem so široke 114 mm, težke pa so 3,9 kg pri 185 cm.

Za izposojo na voljo: 175cm, 185cm in 195cm z alpskimi vezmi Marker
Širina smuči: (pri 185cm) 135-145-114-130-126
Radij: (pri 185cm) 18.7m
.


.

POZOR! Izbrani izdelek je od tedenske objave, do dejanske objave kode, rezerviran! V trenutku, ko je koda objavljena, je rezervacija sproščena. Na ta način zagotovimo, da bo izdelek vedno na voljo za tiste, ki bodo sodelovali v akciji in poskušali ujeti brezplačni najem #RENTtedna

Koda v akciji #RENTtedna je vsak teden nova, velja pa le za najem aktualno izbranega izdelka, ki je jasno naveden v tedenski objavi akcije.  Koda se lahko uporabi le enkrat, to pa pomeni, da bo do brezplačnega najema prišel le tisti, ki bo kodo prvi uspešno uporabil.

V primeru, da uporabnik kodo vnese za rezervacijo, ki bo trajala dlje kot je veljavnost kode, bo sistem avtomatsko odštel znesek izposoje preko vikenda (pet-pon), preostale dni pa obračunal po ceniku in z morebitnimi pripadajočimi drugimi popusti.