#RENTtedna: Plazovni nahrbtnik BD Jet Force

Nov teden v akciji #RENTtedna! Zvezde tretjega vikenda, od petka 17. do ponedeljka 20. februarja, bo plazovni nahrbtnik Black Diamond Jet Force.

Ja, to je ta, z blazinami “na elektriko”.
.

Skoraj vsak teden izberemo en kos opreme iz naše ponudbe in ga ponudimo za brezplačen vikend najem! Več o akciji si lahko prebereš tukaj (klik), vsekakor pa ne pozabi spremljati naše Facebook strani.

Kodo bomo na naši Facebook strani objavili

v četrtek, 16. 2. 2017 ob 17:17

 

Kako uporabiti kodo? Preveri tukaj (klik).
Vsekakor ne pozabi klikniti na gumb DODAJ, ko kodo vpišeš!!!
.

Nahrbtnik, izdelan za turne smučarje in deskarje, freeriderje in druge obiskovalce zasneženih gora. Ima napihljivo varnostno plazovno zračno blazino JetForce in je primeren za eno- do večdnevne ture. Varnostna blazina ohranja ponesrečenca na površini plazu in zmanjša nevarnost prevračanja. Skrajša čas reševalne akcije, zahvaljujoč živim barvam in dobri vidnosti. Blazina je priključena na ventilator, ki napihne 200 litrsko blazino v 4 sekundah in nato vzdržuje polno blazino še 3 minute, potem pa se ventilator izključi. V primeru, da je ponesrečenec zasut, to lahko koristi, saj okoli ponesrečenca nastane zračni žep. Polna baterija napolni zračno blazino največ 4x. Led lučka prikazuje status sistema JetForce in opozori na morebitne napake še preden smo v kritični situaciji.

POZOR!! Zračna blazina ni garancija, da vas snežni plaz ne bo zasul, zato se vedno odločajte tako, kot da je nimate.

.

POZOR! Izbrani izdelek je od tedenske objave, do dejanske objave kode, rezerviran! V trenutku, ko je koda objavljena, je rezervacija sproščena. Na ta način zagotovimo, da bo izdelek vedno na voljo za tiste, ki bodo sodelovali v akciji in poskušali ujeti brezplačni najem #RENTtedna

Koda v akciji #RENTtedna je vsak teden nova, velja pa le za najem aktualno izbranega izdelka, ki je jasno naveden v tedenski objavi akcije.  Koda se lahko uporabi le enkrat, to pa pomeni, da bo do brezplačnega najema prišel le tisti, ki bo kodo prvi uspešno uporabil.

V primeru, da uporabnik kodo vnese za rezervacijo, ki bo trajala dlje kot je veljavnost kode, bo sistem avtomatsko odštel znesek izposoje preko vikenda (pet-pon), preostale dni pa obračunal po ceniku in z morebitnimi pripadajočimi drugimi popusti.