#RENTtedna: napihljiva SUP deska Starboard

Nov teden v akciji #RENTtedna! Zvezde tega vikenda, od petka 9. do ponedeljka 12. junija, bo napihljiv SUP komplet Starboard Astro Blend Delux 11’2. .

Sem ter tja izberemo kos opreme iz naše ponudbe in ga ponudimo za brezplačen vikend najem! Več o akciji si lahko prebereš tukaj (klik), vsekakor pa ne pozabi spremljati naše Facebook strani.

Kodo bomo na naši Facebook strani objavili

v četrtek, 8. junija 2017 ob 12:00

.
Kako uporabiti kodo? Preveri tukaj (klik).
Vsekakor ne pozabi klikniti na gumb DODAJ, ko kodo vpišeš!!!.

.

Za brezplačno izposojo na voljo: SUP Starboard Astro Blend Delux 11’2
Dolga 340 cm, široka 81 cm, debela pa 15cm.
Napihne se do pritiska 18 PSI in ima 330 litrov prostornine.

.

POZOR! Izbrani izdelek je od tedenske objave, do dejanske objave kode, rezerviran! V trenutku, ko je koda objavljena, je rezervacija sproščena. Na ta način zagotovimo, da bo izdelek vedno na voljo za tiste, ki bodo sodelovali v akciji in poskušali ujeti brezplačni najem #RENTtedna

Koda v akciji #RENTtedna je vsakič nova, velja pa le za najem aktualno izbranega izdelka, ki je jasno naveden v tedenski objavi akcije. Koda se lahko uporabi le enkrat, to pa pomeni, da bo do brezplačnega najema prišel le tisti, ki bo kodo prvi uspešno uporabil.

V primeru, da uporabnik kodo vnese za rezervacijo, ki bo trajala dlje kot je veljavnost kode, bo sistem avtomatsko odštel znesek izposoje preko vikenda (pet-pon), preostale dni pa obračunal po ceniku in z morebitnimi pripadajočimi drugimi popusti.