MTB TRAIL KAMP V TOSKANI

30. september do 7. oktober 2017

Začetek oktobra, ko se na toskanski obali poletje začenja umikati jeseni, je za kolesarjenje po tamkajšnjih enoslednicah najboljši čas. Tudi kristalno sredozemsko morje je še toplo, ozračje pa idealno. Ni čudno torej, da se tja jeseni tako radi vračamo. Spet pripravljamo vodene gorsko-kolesarske ture v enduro slogu, primerne tako za začetnike, kot za tiste malo bolj izkušene, zraven pa še popoldanska kolesarska posvetovanja in utrjevanja spretnosti. Nastanjeni bomo tik ob morju, zato bo na voljo še brezplačna izposoja supov in tudi varstvo za otroke (če bo dovolj interesa). Kolesarili bomo po odličnih MTB trail parkih, z vzponi po makadamskih poteh in stezah ter spusti po enoslednicah. Tudi takšnih, ki jih sami ne bi nikoli našli 😉

Rezerviraj svoje mesto… … Brezplačna spoznavna tura

STROŠEK UDELEŽBE IN NASTANITVE

MTB trail kamp v Toskani

Spodaj so cene udeležbe na našem MTB trail kampu in znižane cene bivanja v kampu s 4. zvezdicami, za prijave do 30.8.!. Za prijave po tem datumu nam kamp najnižjih cen ne zagotavlja več. Hiške ali kamp parcele lahko delite z drugimi udeleženci in si s tem občutno znižate ceno. Prijave do 10.9. se potrdijo s plačilom 30% akontacije (od cene udeležbe), kasneje s celim zneskom. Prevoz je lasten oz. v kombinaciji z drugimi udeleženci. Glej nižje za več o tem. **
* Cena udeležbe na MTB trail kampu vključuje:
6 dni vodenega kolesarjenja po izbranih MTB trailih, s sprotnim svetovanjem, dodatne kolesarske aktivnosti, kolesarske delavnice, številne dodatne ugodnosti (možnost brezplačne uporabe kvalitetne SUP opreme na lokaciji, možnost SUP surfanja, 40% popust na izposojo opreme v naši izposojevalnici, 35% popust ob nakupu izdelkov znamke Race Face iz naše zaloge), osebni follow-cam video, vrečko dobrodošlice (v vrednosti nad 60€), dogovor s kampom za ugodnejšo nastanitev, stroške organizacije, 22% DDV in 100% predano ekipo za krmilom avanture.
Cena nastanitve v kampu s 4. zvezdicami (plačate v kampu) vključuje:
7 noči v mobilni hiški (največ 4 osebe na hiško), avtodomu, prikolici ali šotoru (največ 6 oseb na parcelo, cena vključuje priklop na elektriko). V kampu nudijo tudi opcijo polpenziona v restavraciji, za doplačilo 25€ na dan (15€  za otroke do 12 let).

KJE BOMO BIVALI?

Bivali bomo v kampu s 4. zvezdicami PuntAla, pod krošnjami borovcev, ob peščeni obali, le streljaj od prvih trailov. V kampu najdemo tudi MTB trgovino, servis, prostor za pranje koles, trgovino z živili, restavracije… Bivati je mogoče v lastnih šotorih, avtodomih ali prikolicah, oz. izbirati med številnimi mobilnimi hiškami.
Zakaj ta kamp? Ker je super in ker so njegovi lastniki zaslužni za razvoj okoliških trail parkov, z nastanitvijo pri njih pa za traile prispevamo tudi mi!

** KAKO IN KDAJ PRIDEM TJA?

Prevoz je lasten oz. v kombinaciji z drugimi. Od italijanske meje v Vrtojbi (Šempeter pri Gorici), do lokacije, je priblično 550km in ca. 35€ cestnin. Ob prijavi prosimo označite, če bi v svoje vozilo vzeli še koga (nižji stroški in bolj ekološko), oz. če iščete koga, ki bi imel v vozilu prostor, mi pa vas bomo med seboj povezali. Prihod na lokacijo: najkasneje v soboto 30.9. zvečer. Odhod: v soboto 7.10. dopoldan. Kontaktirajte nas za več informacij.

VARSTVO ZA OTROKE?

Otroško varstvo (za otroke od 2 do 8 let) v času vodenih tur bomo lahko zagotovili le, če bo dovolj interesa, kar bo znano najkasneje 31. avgusta. Če ste zainteresirani, se čim prej prijavite (izpolnite obrazec za prijave), tako da vas bomo imeli zabeležene. V tem primeru boste s plačilom akontacije za potrditev rezervacije lahko počakali do naše informacije, ali varstvo bo ali ne. Doplačilo za otroško varstvo: 1 otrok na družino 90€, 2 otroka 140€, 3. otroci 180€…

KAKO BO POTEKAL DAN?

Oktobra je na toskanski obali še toplo, a ne tako vroče, da bi morali na kolo zgodaj zjuraj. Tako bomo lahko vsak dan v miru pozajtrkovali in se iz kampa odpravili okoli 10h dopoldan. 5 dni bomo na trailih preživeli od 5 do 6 ur (skupaj s počitki), 1 dan (predvidoma sredi tedna) pa 2 do 3 ure, da se bomo malo spočili. Popoldan oz. zvečer bomo pripravili še  delavnice na temo vzdrževanja in servisa opreme, nastavitve koles, vadbo na pump track poligonu itd. Med vsem tem bo seveda veliko časa za druženje in kakšne druge aktivnosti. Morje s peščeno plažo je čisto ob kampu, zato ne pozabite kopalk!

KAKŠNO OPREMO POTREBUJEM?

Idealno bo polno vzmeteno kolo – all mountain, enduro, trail ali XC. Obvezni bodo še: gorsko kolesarska čelada (idealno enduro tip), ščitniki za kolena in komolce, rokavice, kolesarski nahrbtnik, meh za vodo ali bidoni … in velika vreča dobre volje 😉. Vse razen zadnjega vam lahko posodimo 🙂

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ

030 695 798

avanture(a)outdoorstation.si

Facebook Messenger

PRIJAVI SE ZDAJ

Vsa mesta so zasedena.
Prijavite se lahko v čakalno vrsto
za primer odpovedi … ali pa počakate
na naslednji termin. Kot kaže, ga
izpeljemo še letos 🙂

Ime in priimek

Ime in priimek druge osebe (opcijsko)

E-mail

Telefonska številka

Izbira nastanitve

Kaj pa prevoz?

Opombe

* Star/a sem 18 let ali več:
* Strinjam se s pogoji poslovanja


Load More