Kako najlažje do nas

Smo na vzhodnem obrobju Ljubljane, na lahko dostopni lokaciji, 2,5 km od izvoza Bizovik, na vzhodni ljubljanski obvoznici. Z obvoznice zapeljete na Litijsko cesto v smeri Sostra.

Po Litijski lahko nadaljujete do križišča s Sostrsko cesto, kjer zavijete desno, ali pa (bolje) zavijete desno že prej, na Cesto II grupe odredov, kmalu za hotelom Stil in po njej nadaljujete do cerkve, kjer zavijete levo na Sostrsko cesto. Najdete nas le 100 metrov od križišča. Parkirali boste praktično pred vhodom.

Če z avtomobilom prihajate iz centra Ljubljane, predlagamo pot preko Štepanjskega naselja in naprej po Litijski cesti, oz. čez Moste po Zaloški cesti, do obvoznice, tam za trenutek na obvoznico in ven na izvozu Bizovik …

V naši bližini je tudi končna postaja mestnega avtobusa številka 13.

Delovni čas

Za prevzem in vračanje izposojene opreme, prevzemno mesto supa.si ter razstavno prodajni kot, so naša vrata odprta po urniku:

ponedeljek – petek
dopoldan od 10.00 do 12.00
popoldan od 14.00 do 17.00


Za naše storitve
so termini (potrebna je potrjena rezervacija) na voljo od ponedeljka do petka od 10h do 18h.

Ob sobotah, nedeljah in dela prostih praznikih surfamo, plezamo, kolesarimo, smučamo itd … skratka, ne delamo! Spletne rezervacije lahko oddate 24 ur na dan, 7 dni v tednu …

Pošljite nam sporočilo

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-naslov (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočiloPridete z avtom?

Parkirišče zagotovljeno!


Mogoče s kolesom?

Ca. 20 minut iz centra


Ali pa z avtobusom?

Proga 13: glej vozni red


Peš od avtobusa?

Tri minute od postaje