Kampiranje in taborjenje

Izposoja oziroma najem kvalitetne opreme za kampiranje in taborjenje. V naši ponudbi najdete klasične in viseče šotore, strešne šotore za montažo na streho avtomobila - Maggiolina, spalne vreče, ponjave, ležalne podloge, kamping mize in stole, kuhalnike, jedilni pribor, svetilke ...

Vikend paket lahko sestavite že od 24 eur dalje: šotor za 2/3 osebe, 2x ležalna podloga, miza, 2x stol, kuhalnik, posoda in pribor) ... Izbor opreme za izposojo sproti dopolnjujemo. V kolikor iščete nekaj česar nimamo v ponudbi, nas prosimo kontaktirajte. Najem opreme za kampiranje in taborjenje .

Osnovni popusti na dolžino izposoje:
Izposoja za 1 dan: -0%
Izposoja za 2 dni: -15%
Izposoja za 3-6 dni: -25%
Izposoja za 7-9 dni: -35%
Izposoja za 10-19 dni: -40%
Izposoja za 20-25 dni: -42%
Izposoja za 26-30 dni: -44%
Izposoja za 31+ dni: -45%

Izposoja čez vikend pomeni od petka do ponedeljka, na nedelje vam priznamo 50% popusta!

Več o sistemu obračunavanja izposoje (klik)

Searching Availability...


.

ZAKAJ IZPOSOJA PRI NAS?

Danes ni veliko ljubiteljev preživljanja prostega časa v naravi, ki bi se odločili le za eno ali dve outdoor aktivnosti. Največkrat svoji prvi “ljubezni” med športi radi dodamo še cel kup drugih, prostora za opremo v domači kleti, na podstrehi ali v garaži pa hitro zmanjka. Da o debelini denarnice ne govorimo! Zakaj bi kupovali opremo za vse kar radi počnemo in bili prisiljeni sklepati kompromise na račun kvalitete, če lahko kupimo kvalitetno opremo za tisto kar največ počnemo, ostalo pa si, ravno tako kvalitetno, izposodimo. Največkrat se tudi ne izplača kupovati opreme, če želimo neko aktivnost le preizkusiti, preden se odločimo ali nam je všeč. Izposoja je tu idealna rešitev, še posebej, če je na voljo kvalitetna oprema po realnih cenah.
Pri nas boste našli oboje …