Intuition bootfitting center

Ni res, da so mrzle in slabo prekrvavljene noge samoumeven spremljevalec smučanja ali deskanja! Neprimerni, shojeni, potlačeni in zguljeni notranji čevlji so tudi zelo pogost krivec za bolečine, žulje, odrgnine …

Pri podjetju Intuition so to ugotovili že pred dvajsetimi leti in se lotili razvoja boljšega smučarskega notranjega obuvala. Danes izdelujejo vrhunske, tople, udobne in vsestranske notranje čevlje, ki se lahko prilagodijo vsakemu stopalu, veljajo pa za formulo ena termično prilagodljivih notranjih čevljev za smučarsko in deskarsko obutev. Na voljo je več kot 25 modelov.

Bi radi nadgradili svojo smučarsko ali deskarsko obutev, oziroma jo pomladili z novimi notranjimi čevlji? Obiščite nas …

  • Analiza vaših smučarskih čevljev in stopal.
  • Pomoč pri izbiri pravega modela notranjih čevljev Intuition.
  • Prilagoditev novih notranjih čevljev nogam in čevljem.
  • Vgradnja ergonomskih custom vložkov Formthotics.

Intuition notranje čevlje uporabljajo številni vrhunski smučarji in deskarji, gorski vodniki in reševalci, trenerji in inštruktorji …

V svojih smučarskih ali snowboard čevljih dobesedno živijo. Vsak dan, ves dan. Zato od svoje opreme pričakujejo, da je udobna in maksimalno uporabna. Od svojih notranjih čevljev pričakujejo tudi, da trajajo dlje in so bolj trpežni od tistih, ki pridejo s smučarskimi čevlji ob nakupu.

Intuition custom notranji čevlji so pravzaprav edina dobra rešitev …

Kakšna je razlika med Intuition custom notranjimi čevlji in Intuition notranjimi čevlji, ki jih dobimo v nekaterih pancarjih (Scarpa, Dalbelo, K2 …) že ob nakupu?

Redki proizvajalci dražjih smučarskih čevljev, ki se lahko pohvalijo z oznako “Intuition inside”, dejansko uporabljajo originalne custom Intuition linerje. Večina takšnih proizvajalcev v čevlje serijsko vstavlja linerje, ki jih sicer izdeluje Intuition, a so narejeni po naročilu in željah proizvajalca čevljev. To največkrat pomeni, da je patentirane Intuition pene manj, saj je kombinirana z drugimi (cenejšimi) materiali, ali pa je ta tanjša. Takšni notranji čevlji so seveda cenejši, za tak kompromis pa se proizvajalci odločajo, da zagotovijo boljšo končno ceno smučarskih čevljev.

Cena intuition custom notranjih čevljev se giblje med 150€ in 210€, prilagoditev pa je vključena v ceno. Postopek traja od 1 do 2 uri, redko več, odvisno od modela in zahtevnosti prilagajanja.

Brezplačni custom vložki Formthotics!

Do konca leta 2017 vam, ob nakupu in fittingu Intuition notranjih čevljev pri nas (po maloprodajni ceni), brezplačno dodamo in prilagodimo ergonomske custom vložke Formthotics.

Noge vam bodo hvaležne!