Freeride in turne smuči

V naši ponudbi za najem najdete vrhunske freeride in turne smuči, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevnega uporabnika ali uporabnico. Na smučeh so praviloma najkvalitetnejše, po velikosti nastavljive vezi, na voljo pa je tudi dodatna oprema (turne kože in srenači).

POZOR, izposoja čez vikend pomeni od petka do ponedeljka, na nedelje vam priznamo 50% popusta! Več o tem tukaj (klik)

Za drugo zimsko opremo, tudi lavinske trojčke in plazovne nahrbtnike, poglejte na seznam vse zimske opreme.

Searching Availability...

RMU smuči - testni center - Outdoor StationV primeru izposoje in kasneje (v roku maksimalno dveh mesecev) nakupa novih RMU smuči pri nas, vam znesek vaše zadnje izposoje (do 3 dni v enem kosu), odštejemo od polne maloprodajne cene novih smuči. Po dogovoru vam lahko ponudimo tudi primerne vezi in dodatno opremo (turne kože, srenači …).
Rocky Mountain Underground je znamka, ki nastajajo v osrčju ameriškega Skalnega gorovja. Njihova zgodba se je začela pred leti, ko je skupina prijateljev sklenila, da bodo svoje smuči izdelovali sami. Po nekaj dvomljivih izdelkih, ki so na uč izgledali obetavno, na snegu pa se niso obnašali tako, so uspeli skonstruirati prvi par, ki se je dejansko peljal tako kot je smučar hotel. Naslednji par je bil še boljši in naslednji še boljši, svojo “proizvodnjo” pa so Mike in prijatelji kmalu ponudili tudi kolegom. Odzivi so bili nad pričakovanji, RMU kot smučarska znamka pa se je začela uveljavljati. Sprva dovolj, da so za par lahko zaračunali 30 steklenic piva. Od tam je šla zgodba strmo navzgor in danes so RMU smuči, ki jih še vedno izdelujejo izključno ročno, ena najbolj cenjenih “malih” smučarskih znamk, slovijo pa po vsestranskosti, kvaliteti izdelave, trpežnosti in odličnih voznih lastnostih.