Dostava na vaš naslov


Pri izposoji določene opreme je možna dostava na vaš naslov. Ko je za posamezen artikel to omogočeno, boste v rezervacijskem postopku videli opcijo, da k artiklu dodate tudi storitev priprava paketa. Tam bo razvidno tudi kakšen je strošek za pošiljanje (slike na dnu te strani).

Strošek pošiljanja je razdeljen na pripravo paketa in dostavo. Priprava paketa se obračuna za vsak artikel, ki mu dodate pošiljanje, dostava pa se obračuna na eno rezervacijo le enkrat, pri končnem obračunu. S tem, ko boste izbrali storitev priprava paketa, bo sistem avtomatsko sklepal, da naročate tudi dostavo na vaš naslov!

Cene so določene glede na velikost in težo artiklov, ti razredi pa so označeni z (S), (M), (L) in (B). Trenutni cenik je takšen:

(S) – Manjši in lažji artikli: priprava = 1,00 €, dostava = 2.50 €
(M) – Srednje veliki in srednje težki artikli: priprava = 1,00 €, dostava = 5,00 €
(L) – Veliki in težki artikli: priprava = 2,00 €, dostava = 8,00 €
(B) – Pošiljanje častimo mi … = 0,00 €

Za dostavo izposojene opreme na dom velja nekaj pravil:

Rezervacijo s pošiljanjem je potrebno oddati vsaj 2 dni (48ur) pred začetkom izposoje. Sistem vas bo o tem, da ste ta rok zamudili, opozoril s tem, da bo opcijo pošiljanja označil z rdečo barvo (slika 3.). Oddaja rezervacije bo še vedno možna, a za pravočasno dostavo ne bomo mogli več jamčiti.

Zaradi zavarovanja pred krajami praviloma dostavljamo le na naslove, ki jih lahko potrdite z osebnim dokumentom. Če se odločite za izposojo s pošiljanjem, v obrazec vnesite svoje ime in naslov, ki sta na vaših dokumentih. V nekaterih primerih bomo za realizacijo izposoje potrebovali kopijo vašega osebnega dokumenta.

Dostava pomeni le dostava od nas do vas! Vračanje opreme od vas k nam je zaenkrat omejeno na osebno vračilo, v naši poslovalnici Outdoor Station, na nalsovu Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana. V okviru delovnega časa.

Izposojeno opremo bomo z izbranim kurirjem (dopoldan, prvi dan izposoje), dostavili na vaš naslov. Če si boste istočasno izposodili tudi artikle, ki nimajo opcije pošiljanja, svetujemo, da vse prevzamete osebno!

(Slika 1) Opcija dostave ob artiklu pomeni, da je za ta artikel možna dostava na vaš naslov. Na sliki je dostava izbrana in obračunana po ceniku.

Dostava

(Slika 2) Dodajanje dostave k artiklu.

Dostava

(Slika 3) Rezervacijo z dostavo je potrebno oddati vsaj 2 dni pred začetkom izposoje, drugače vas sistem z rdeče obarvano izbiro dostave opozori, da ste pozni.

Dostava