DARILNI BONI

Bi družinskemu članu ali članici, prijatelju ali prijateljici radi podarili nekaj posebnega? Potem so naši darilni boni odlična izbira! Prinašajo nepozabna doživetja Outdoor Station Avantur*, od gorskega kolesarjenja, do smučanja po neokrnjenem pršiču. Na izbiro so enodnevne ture, pa vikend in tedenski kampi. Obdarovanec se lahko sam odloči katero avanturo bo izbral, vi določite le znesek, ki ga podarjate. Na voljo so boni za 50€, 100€ in 150€.

* Pa brez skrbi, v kolikor se obdarovanec ne odloči za udeležbo na kakšni od naših avatur, lahko darilni bon izkoristi tudi za najem ali nakup športne in outdoor opreme pri nas.

Naročite bon(e) tukaj

Prosimo izpolnite spodnji obrazec in pazite na točnost podatkov. Ko naročilo prejmemo, vas bomo po potrebi še kontaktirali.
Predlagamo, da izberete “varen” naslov dostave ali osebni prevzem, da pošiljka zagotovo ne bo prezgodaj prišla v roke obdarovancu.
.
Na voljo imamo bone za 50€, 100€ in 150€. Skupna vrednost darila naj bo tako zaokrožena na 50€.

Vaše ime in priimek:

Vaš e-mail:

Vaša telefonska številka:

Vaš naslov za račun:

Naslov kamor vam pošiljemo bon(e):

Željena skupna vrednost bonov:

Ime in priimek obdarovanca:

Način plačila:

Način prevzema:

Opombe:

PRAVILA UPORABE DARILNEGA BONA
***
Darilni boni so veljavni eno leto od dneva nakupa, uporabi pa se jih lahko za plačilo udeležbe na katerikoli naši organizirani aktivnosti (Outdoor Station Avanture),  za nakup ali izposojo športne in outdoor opreme pri nas in za storitve, ki jih opravljamo. Vsak darilni bon se lahko uporabi le enkrat. Darilnih bonov ni mogoče delno ali v celoti zamenjati za gotovino. V primeru, da se bon ob uporabi ne vnovči v celoti, je razliko moč uporabiti še ves čas trajanja veljavnosti bona. Bon je prenosljiv le s pisnim soglasjem obdarovanca. Zgornja slika je zgolj informativna, oblika in izgled bona se lahko spremenita.


Load More