Belo jezero, Avstrija, kamp & bike vikend z MTB delavnico

Dva dni na kolesu, delavnica za nabiranje in osveževanje MTB znanja, sedežnica za hitro in enostavno nabiranje višine, super trejli in jezero za nepozabno kuliso ter osvežitev po furanju…

Termin: 18. – 19. junij 2022
Prihod: 17.6. zvečer ali 18.6. zjutraj

 Naravni in zgrajeni trejli
MTB delavnica / 2 dni kolesarjenja

Tehnična zahtevnost:
lažje do srednje zahtevno*

V čudoviti naravi ob Belem jezeru (Weissensee) bomo preživeli super vikend, ki ga bomo začinili z bivanjem v zelenem kampu ob jezerski obali. No, če ti kampiranje ne leži, tudi ni problema, saj so v bližini na voljo tudi druge oblike prenočevanja 🙂

PRIHOD NA LOKACIJO

Na lokaciji se dobimo v petek 17.6. popoldan / zvečer ali v soboto 18.6. zjutraj. Odhod proti domu v nedeljo 19.6. popoldan / zvečer. Od Rateč je do lokacije (preko Trbiža in Šmohorja) ca. 70 km (brez AC).


NAŠA BAZA IN PRENOČEVANJE

Baza našega izleta bo v kampu na zahodnem robu jezera. Kamp je kar velik in travnat, z lepo urejenimi sanitarijami, plažo in prijaznim osebjem. Možno je prenočevanje v šotorih, vanih, kamperjih. Cena na noč za dve osebi je od 26 EUR dalje, za eno osebo od 16 EUR… Seveda si vsakdo lahko najde prenočišče tudi drugje… Ob jezeru je tudi kar nekaj restavracij in gostiln za enostavno prehranjevanje, seveda pa si vsak lahko hrano pripravlja tudi sam. Kakšen žar v kampu je kar fina izbira 🙂

Pot, nastanitev in prehrana so v lastni organizaciji, mi pa pri vsem z veseljem pomagamo… Natančne informacije o poti, kampu itd… prejme vsakdo po prijavi.

Potrebuješ več informacij? Pokliči 041 380 750 ali piši na tomaz@outdoorstation.si

KILOMETRI NA TREJLIH ZA BOLJŠO TEHNIKO

Bike park bomo napadli v soboto in nedeljo, med 9:30 in 16:00. Sredi dneva si bomo privoščili tudi daljši počitek za malico / kosilo (koča/gostilna ali lastna hrana). Do sedežnice se bomo zapeljali s kolesi, po makadamski poti ob jezeru (ca. 10 minut).

Razdelili se bomo v dve skupini, osnovno in naporedno.

Prvi dan se bomo lotli različnih prvin kolesarske tehnike, vse na trejlih in ob njih, tako da se bomo vseeno dobro navozili. Ker bomo za vzpon uporabljali sedežnico, bomo lahko vse tudi večkrat ponovili. Drugi dan bo namenjen utrjevanju tistega, kar bomo odnesli od prvega dne. Inštruktorji bodo ta dan na voljo tudi za bolj podrobno individualno svetovanje.


POTREBNA OPREMA

Obvezno je polno vzmeteno ali spredaj vzmeteno gorsko kolo (enduro, trail, all mountain), z grobo profiliranimi plašči. Poleg tega so obvezni tudi ščitniki za kolena (in priporočljivo komolce) ter kvalitetna gorsko kolesarska čelada. Natančen spisek potrebne opreme dobi vsak udeleženec po prijavi. Če komu kaj manjka, z veseljem pomagamo!

Potrebuješ več informacij? Pokliči 041 380 750 ali piši na tomaz@outdoorstation.si

Za vse, ki bi se radi pošteno navozili in česa novega naučili, oz. svoje kolesarsko znanje osvežili pod strokovnim vodstvom. Super za skoraj popolne začetnike, ki bi se pravilne vožnje po trejlih radi šele učili, pa tudi za tiste, ki po trejlih vozijo že dlje časa, pa bi radi svojo vožnjo še izboljšali. Tudi, če bi se kdo rad prvič podal v bike park, da vidi kako reč izgleda, bo to idealna priložnost… Vse v super družbi!

Zanesljivo. Varno. Nepozabno.

.

Outdoor športi so naša strast, zato poslanstvo, da našim gostom pripravimo nepozabno izkušnjo, jemljemo resno in osebno. Namesto tebe se bomo ukvarjali z načrtovanjem ter poskrbeli, da boš čas na kolesu izkoristil maksimalno in varno.

Na naših izletih in potovanjih tudi nikoli ne manjka druženja in novih poznanstev.

Cena: 189 € / osebo

Vključuje:

– 2x dnevna kolesarska vozovnica za bike park
– Dvodnevna delavnica in trening kolesarskih tehnik (majhne skupine)
– Licencirani MTB inštruktorji/vodniki
– Strošek organizacije in logistična pomoč
– Ugodnosti pri naših partnerjih v vrednosti do 80€

Potrebuješ več informacij?
Pokliči 041 380 750 ali piši na tomaz@outdoorstation.si

Rezerviraj svoje mesto

Ob prijavi plačilo še ni potrebno. V roku 24 ur  je nato potrebno mesto potrditi s plačilom.  Navodila za plačilo pošljemo po prijavi. Plačilo je možno le z bančnim nakazilom ali z BON21.

Prijave so odprte


  Ime in priimek

  E-mail

  Telefonska številka

  Naslov (ulica, hišna št., pošta...)

  Tvoje gorskokolesarske izkušnje: (na kratko opiši...)

  Prijavljam se na izlet:

  Opombe:

  Preberi splošne pogoje poslovanja...
  Preberi naš pravilnik o zasebnosti...

  Da, sprejemam splošne pogoje poslovanja in pravilnik o zasebnosti