Predavanje: 3 ideje za tvoje MTB počitnice

12. JUL 2018, 18:00 & 20:30
Vrsta ponudbe:

Vabimo te na predavanje in MTB turo pred njim 🙂

V sliki, videu in besedi ti bomo predstavili tri destinacije (glej spodaj), kamor te do konca leta vabimo na MTB počitnice, avanture, kampe… Predstavitev bo v četrtek, 12. julija zvečer, v naši poslovalnici, pred tem pa se nam lahko pridružiš na kratki turi v nam bližnje griče in njihove singlce. Oboje brezplačno!

Gorska skupina Queyras

Velja za divji vzhod francoskih južnih Alp. Malce od boga pozabljeni kraji v svojo nepokvarjeno naravo privabljajo ljubitelje outdoor športov – turne smučarje, kajakaše, raftarje in ne nazadnje –  gorske kolesarje. V tamkajšnjih prijaznih hribih namreč najdeš številne poti, med njimi pa tudi odlične za dolge in tekoče spuste z gorskimi kolesi. Narava je tako lepa, da tudi vzponi niso muka, samo okoli moraš pogledati 🙂 Tja se s kratico MTB v glavi spet odpravljamo konec avgusta.

Severni Apenini

Osrednje območje severnih Apeninov se delno zajeda tudi v Toskano, skriva pa prečudovito gorsko naravo na relativno nizki nadmorski višini. Območje smo pred kratkim raziskali na gorskih kolesih in v kopici sena našli kar nekaj zlatih igel = odličnih MTB tur! Med njimi so tudi take z več kot 15 kilometrov dolgimi in 1.500 metrov padajočimi spusti, po tekočih enoslednicah. Prave epske ture! Bi se skoraj zgodilo, da bi se tja kar preselili 😉 A poletje je tam prevroče, zato se vračamo konec septembra, s prvo vodeno skupino.

Maremma, obmorska južna Toskana

Naša najbolj legendarna destinacija. Tja hodimo že nekaj let, pa nas vedno znova navduši. Niso pravi hribi, bolj grički, ampak nekateri trejli so tako dobri in prijazni, da z lahkoto nadoknadijo relativno majhno višinsko razliko. No, pa saj 400-500 višincev v petih kilometrih ni malo, sploh če jih več združiš v lepo enduro turo… in če še veš kateri med njimi so najboljši in najbolj primerni za skupino, imaš za seboj vedno en kup širokih nasmehov na kolesih. Naši vodniki so tega že vajeni. Pa še nekaj! Naslednjič gremo tja spet za novo leto! Kdaj si zadnjič fural/-a prvega prvega in to v kratkih hlačah?

Prideš?

Brezplačna vodena tura (Orle, Golovec): Tura je dpovedana zaradi razmočenega terena!

Predavanje in debata:  Četrtek, 12. julija ob 20:30, v naši poslovalnici v Sostrem.

Kje natančno?  Outdoor Station, Sostrska cesta 2a, Ljubljana Sostro

Te zanima? Pridi, lahko na oboje ali le eno, udeležba je brezplačna!

Veseli bomo, če se najaviš in si rezerviraš mesto na turi in stol na predavanju 🙂

Ime in priimek:

E-mail naslov (uporabili ga bomo samo za obveščanje v zvezi s tem predavanjem in turo):

Tura in predavanje ali samo predavanje?

Cena: od0,00