fbpx

MTB enodnevnica, furaj in podpri graditelje

8 APRIL 2018 OB 9H
Vrsta ponudbe:

S kolesi gremo na sončne primorske MTB stezice in podpremo graditelje. Polovico zneska za udeležbo gre njim!

Pripravili bomo turo, ki bo povezala nekaj odličnih trailov, tudi kakšnega večini še nepoznanega. Skupaj bomo prekolesarili do 1.000 višinskih metrov, gor in dol. Če noge in pljuča ne bodo več za stvar, bo vsak lahko “odstopil” že pri ca. 650 višincih, ko bomo prvič pribrcali mimo naših avtomobilov. Tura bo najbolj primerna za manj in srednje izkušene gorske kolesarje, ki radi “surfajo” po lepih singlcah 🙂

Cena udeležbe je 20€, 14€ od tega gre na račun Kluba Gorskih Kolesarjev Obala, ki odlične primorske traile gradi in vzdržuje. Če želiš lahko za traile prispevaš tudi več!

Prevoz je v lastni domeni, prav tako prehrana. Tura bo izvedena v primeru, da bo prijavljenih vsaj 5 kolesarjev ali kolesark. Štart ob 9.00, lokacijo zbirnega mesta in ostale informacije dobiš po prijavi.

1
DAN KOLESARJENJA Vodena tura po skrbno izbranih trailih.
Kolesarili bomo do 5 ur.
C TEHNIČNA ZAHTEVNOST Tura bo najbolj primerna za manj in srednje izkušene gorske kolesarje, ki radi “surfajo” po lepih singlcah.
3
FIZIČNA ZAHTEVNOST Za vse, ki se redno rekreirajo. Z zmernim tempom in rednimi počitki lahko kolesarijo po vseh terenih in pri tem naredijo vsaj 600 višinskih metrov gor in dol. Prekolesarili bomo do 1.000 višinskih metrov, a bo vsak lahko “odstopil” že pri ca. 650 višincih, ko bomo pribrcali mimo naših avtomobilov.
MIN 5 / MAX 16
Prijave so odprte.

CENA NA OSEBO
20,00 €

CENA VKLJUČUJE
Kolesarsko vodenje / vodnik z licenco KZS
Prispevek za urejanje in vzdrževanje trailov
Stroške organizacije
22% DDV

CENA NE VKLJUČUJE
Transferja
Prehrane

Cena:20,00