fbpx

Outdoor Station Avanture in osebni podatki

S 25. majem 2018 je v veljavo stopila nova splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ta od nas zahteva, da za vsako obdelavo osebnih podatkov pridobimo soglasje. Da bi se za soglasje odločili, pa morate seveda vedeti s čim soglašate, zato je spodaj nekaj več informacij o tem, kaj s podatki počnemo mi:

Podatki z rezervacijskih (booking) obrazcev:

1. Katere podatke zbiramo: Zbiramo vaše kontaktne podatke in podatke o vašem domačem naslovu ter opcijsko tudi o željah povezanih s konkretno rezervacijo (željena nastanitev, način potovanja…).

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo s namenom izvedbe rezervacije. Rezervacijo lahko potrdimo le, če vemo za koga je, ter kaj ta oseba želi. Za plačila rezervacij moramo izdati račun in potrdilo o potrjeni rezervaciji, ki se glasita na ime in naslov osebe, ki je rezervacijo opravila. Kasneje lahko podatke uporabimo tudi za interne analize in statistike, s katerimi si pomagamo našo ponudbo še bolj približati strankam.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: Podatke bomo po izvedbi rezervacije varno hranili v arhivu preteklih rezervacij. Izbrisali jih bomo, če od vas dobimo zahtevo za izbris podatkov, oziroma, ko bomo ocenili, da arhiva ne potrebujemo več.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer, razen če nas k temu obveže zakon. V primeru, da bi podatke morali deliti s poslovnimi partnerji (rezervacija nastanitev, aktivnosti, itd …) vas bomo vsakič posebej prosili za dodatno soglasje.

Podatki za pošiljanje e-novic

Naše e-novice pošiljamo največ 2x mesečno, z namenom obveščanja o novih programih, aktivnostih, spremembah, akcijah. S prijavo na e-novice si zagotovite, da ne boste zamudili nobene naše ponudbe ali roka za prijavo.

1. Katere podatke zbiramo: Poleg email naslova se bo morda zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste se prijavili na naše e-novice, nadalje pa se bodo lahko zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili. V kolikor naših novic ne boste prebirali, pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si ali pa se z e-novic odjavite sami s klikom na ustrezno povezavo na dnu emaila.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Če imate dodatna vprašanja, nas prosimo kontaktirajte.

Tehnična zahtevnost


Te oznake predstavljajo razpon tehnične zahtevnosti kolesarskih tur v programu. Prva (b) predstavlja nivo, ki ga je potrebno obvladati, da na turah uživaš in brez težav prepelješ večino trase. Druga (c) predstavlja zgornjo mejo težavnosti, ki se jih bomo lotili, a ne bodo obvezne = odlična priložnost za napredovanje pod strokovnim vodstvom.

Tura delno ali v celoti poteka po utrjenih in neizpostavljenih enoslednicah ali progah, z manj izrazitimi ovirami, kot so nizke korenine in manjše skale, oz. z zelo kratkimi tehnično bolj zahtevnimi in neobveznimi deli. Naklonina spustov v povprečju ne presega 5%. Primerno za spoznavanje s kolesarjenjem po enoslednicah ali zgrajenih MTB progah.
IMBA lestvica: zelen krog.

Pri spustih po enoslednicah in progah naklonina občasno preseže 15%. Redno se srečujemo z manjšimi in srednje izrazitimi ovirami, kot so bolj izpostavjene korenine in skale, takšni odseki pa so lahko tudi daljši. Tereni so lahko tudi nekoliko nepredvidljivi in neutrjeni, ali pa visijo na stran (off camber). Stopnice (dropi) so majhne, večje ovire pa imajo opcijo obvoza.
IMBA lestvica: moder kvadrat.

To je svet zahtevnejših enoslednic in kolesarskih prog. Pogosti so odseki z naklonino preko 15%, ki so lahko tudi izpostavljeni. Izrazitejše naravne ali umetne ovire in objekti ter nepredvidljivost terena so že nujna popestritev. Najzahtevnejši odseki so lahko relativno dolgi in "ne dajo dihati".
IMBA lestvica: enojni črni karo.

Trejli na katerih nas opozorilo "no fall zone" ne preseneti. Značilni so nepredvidljivi tereni in strmine preko 20%, skoki in zelo izrazite ovire brez možnosti obvoza. Le za eksperte z bogatimi izkušnjami!
IMBA lestvica: dvojni črni karo.

Prijave in zasedenost termina


Prijave za ta termin še niso odprte.

Zbiramo prijave za ta termin.

Prijave gredo h koncu, ali pa že zmanjkuje razpoložljivih mest.

Vsa razpoložljiva mesta so že zasedena. Pokliči nas za več informacij oz. za vpis na čakalno listo (za primer, da se kakšno mesto sprosti).