fbpx

Outdoor Station Avanture in osebni podatki

S 25. majem 2018 je v veljavo stopila nova splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ta od nas zahteva, da za vsako obdelavo osebnih podatkov pridobimo soglasje. Da bi se za soglasje odločili, pa morate seveda vedeti s čim soglašate, zato je spodaj nekaj več informacij o tem, kaj s podatki počnemo mi:

Podatki z rezervacijskih (booking) obrazcev:

1. Katere podatke zbiramo: Zbiramo vaše kontaktne podatke in podatke o vašem domačem naslovu ter opcijsko tudi o željah povezanih s konkretno rezervacijo (željena nastanitev, način potovanja…).

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo s namenom izvedbe rezervacije. Rezervacijo lahko potrdimo le, če vemo za koga je, ter kaj ta oseba želi. Za plačila rezervacij moramo izdati račun in potrdilo o potrjeni rezervaciji, ki se glasita na ime in naslov osebe, ki je rezervacijo opravila. Kasneje lahko podatke uporabimo tudi za interne analize in statistike, s katerimi si pomagamo našo ponudbo še bolj približati strankam.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: Podatke bomo po izvedbi rezervacije varno hranili v arhivu preteklih rezervacij. Izbrisali jih bomo, če od vas dobimo zahtevo za izbris podatkov, oziroma, ko bomo ocenili, da arhiva ne potrebujemo več.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer, razen če nas k temu obveže zakon. V primeru, da bi podatke morali deliti s poslovnimi partnerji (rezervacija nastanitev, aktivnosti, itd …) vas bomo vsakič posebej prosili za dodatno soglasje.

Podatki za pošiljanje e-novic

Naše e-novice pošiljamo največ 2x mesečno, z namenom obveščanja o novih programih, aktivnostih, spremembah, akcijah. S prijavo na e-novice si zagotovite, da ne boste zamudili nobene naše ponudbe ali roka za prijavo.

1. Katere podatke zbiramo: Poleg email naslova se bo morda zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste se prijavili na naše e-novice, nadalje pa se bodo lahko zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili. V kolikor naših novic ne boste prebirali, pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si ali pa se z e-novic odjavite sami s klikom na ustrezno povezavo na dnu emaila.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Če imate dodatna vprašanja, nas prosimo kontaktirajte.

Išči po ponudbi

Najdi svojo naslednjo avanTURO