fbpx

Outdoor Station Avanture in osebni podatki

S 25. majem 2018 je v veljavo stopila nova splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ta od nas zahteva, da za vsako obdelavo osebnih podatkov pridobimo soglasje. Da bi se za soglasje odločili, pa morate seveda vedeti s čim soglašate, zato je spodaj nekaj več informacij o tem, kaj s podatki počnemo mi:

Podatki z rezervacijskih (booking) obrazcev:

1. Katere podatke zbiramo: Zbiramo vaše kontaktne podatke in podatke o vašem domačem naslovu ter opcijsko tudi o željah povezanih s konkretno rezervacijo (željena nastanitev, način potovanja…).

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo s namenom izvedbe rezervacije. Rezervacijo lahko potrdimo le, če vemo za koga je, ter kaj ta oseba želi. Za plačila rezervacij moramo izdati račun in potrdilo o potrjeni rezervaciji, ki se glasita na ime in naslov osebe, ki je rezervacijo opravila. Kasneje lahko podatke uporabimo tudi za interne analize in statistike, s katerimi si pomagamo našo ponudbo še bolj približati strankam.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: Podatke bomo po izvedbi rezervacije varno hranili v arhivu preteklih rezervacij. Izbrisali jih bomo, če od vas dobimo zahtevo za izbris podatkov, oziroma, ko bomo ocenili, da arhiva ne potrebujemo več.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer, razen če nas k temu obveže zakon. V primeru, da bi podatke morali deliti s poslovnimi partnerji (rezervacija nastanitev, aktivnosti, itd …) vas bomo vsakič posebej prosili za dodatno soglasje.

Podatki za pošiljanje e-novic

Naše e-novice pošiljamo največ 2x mesečno, z namenom obveščanja o novih programih, aktivnostih, spremembah, akcijah. S prijavo na e-novice si zagotovite, da ne boste zamudili nobene naše ponudbe ali roka za prijavo.

1. Katere podatke zbiramo: Poleg email naslova se bo morda zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste se prijavili na naše e-novice, nadalje pa se bodo lahko zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili. V kolikor naših novic ne boste prebirali, pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov postaja@outdoorstation.si ali pa se z e-novic odjavite sami s klikom na ustrezno povezavo na dnu emaila.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Če imate dodatna vprašanja, nas prosimo kontaktirajte.

Prijave in zasedenost termina


Prijave za ta termin še niso odprte.

Zbiramo prijave za ta termin.

Prijave gredo h koncu, ali pa že zmanjkuje razpoložljivih mest.

Vsa razpoložljiva mesta so že zasedena. Pokliči nas za več informacij oz. za vpis na čakalno listo (za primer, da se kakšno mesto sprosti).

Učenje in utrjevanje znanja


Potovanja in izleti s tem znakom vključujejo program pridobivanja in utrjevanja gorsko kolesarskega znanja pod strokovnim vodstvom. Ne gre za klasične kolesarske delavnice ali tečaje, temveč za prave vodene kolesarske ture, na katerih pa se izvajajo tudi elementi kolesarske šole (na tehničnem nivoju, ki ga označuje sosednji znak - glej spodaj). Idealno tako za tiste, ki iščejo prvi strokovno voden napredek na označenem nivoju, kot za tiste, ki so že obiskali kakšno kolesarsko delavnico/šolo/tečaj in bi sedaj pridobljeno znanje radi varno utrdili še v realnosti, na terenu.

Potovanja in izleti s tem znakom vključujejo izbrane vodene gorsko kolesarske ture, brez elementov kolesarske šole. Naši vodniki na terenu vedno svetujejo in prenašajo znanje, če je to potrebno, a ta skupina se ne ustavlja za vadbo tehničnih prvin, ampak ima željo predvsem tekoče kolesariti, brez nepotrebnega čakanja. Idealno za tiste, ki so označeni tehnični zahtevnosti (glej spodaj) že dorasli, oz. jim do tega ne manjka veliko. Kadar sta oznaki težavnosti dve, slednje velja za prvo, druga pa je opcijska.

Tehnična zahtevnost


Kadar sta znaka dva, prvi predstavlja osnovno tehnično zahtevnost kolesarjenja, drugi pa maksimalno tehnično zahtevnost kolesarjenja, ki se je bomo lahko lotili, če bo skupina (ali del skupine) tako želela in zmogla.

Tura delno ali v celoti poteka po utrjenih in neizpostavljenih enoslednicah ali MTB progah, z manj izrazitimi ovirami, kot so nizke korenine in manjše skale, oz. z zelo kratkimi tehnično bolj zahtevnimi in neobveznimi deli. Primerno za spoznavanje s kolesarjenjem po enoslednicah ali zgrajenih MTB progah.

Pri spustih se redno srečujemo z manjšimi in srednje izrazitimi ovirami, kot so bolj izpostavjene korenine in skale, takšni odseki pa so lahko tudi daljši. Tereni so lahko tudi nekoliko nepredvidljivi in neutrjeni, ali pa visijo na stran (off camber). Stopnice (dropi) so majhne, večje ovire pa imajo opcijo obvoza.

To je svet zahtevnejših enoslednic in kolesarskih prog. Nekateri odseki so lahko tudi izpostavljeni. Izrazitejše naravne ali umetne ovire in objekti ter nepredvidljivost terena so že nujna popestritev. Najzahtevnejši odseki so lahko relativno dolgi in "ne dajo dihati".

Trejli na katerih nas opozorilo "no fall zone" ne preseneti. Značilni so nepredvidljivi tereni in strmine preko 20%, skoki in zelo izrazite ovire brez možnosti obvoza. Le za eksperte z bogatimi izkušnjami!

Fizična zahtevnost


Ture, ki ne zahtevajo posebne fizične pripravljenosti. Dovolj je, da se občasno rekreiramo in imamo voljo, da se za užitek tudi malo potrudimo. Tempo, predvsem pri vzpenjanju, se prilagaja pripravljenosti vseh v skupini, počitki pa so po potrebi lahko tudi relativno pogosti.

Z zmernim tempom in rednimi počitki lahko kolesarimo tudi več kot 5 ur, po vseh terenih, gor in dol. Se sicer redno rekreiramo. Kadar na kolesu sedimo nekaj dni zaporedoma, lahko naredimo vsaj 600 višinskih metrov na dan, pri enodnevnih ali dvodnevnih izletih pa jih v hrib z lahkoto odkolesarimo tudi več kot 1.000 na dan.

Fizično precej zahtevne ture. Kolesarimo lahko tudi več kot 7 ur na dan, višinskih metrov pa z lahkoto naberemo preko 1.200, tudi če kolesarimo več dni zaporedoma.

Novoletne MTB singlce v Toskani

26. dec 2019 - 2. jan 2020

Nastanitev s polpenzionom, novoletna večerja, 6 dni super kolesarjenja... z možnostjo podaljšanja!

Zbiramo prijave!
Minimalno število prijav za izvedbo: 6
Maksimalno število udeležencev: 12

Toskanska obmorska klima je idealna za gorsko kolesarjenje v zimskem času, če vrhunske trejle združiš še z novoletnimi prazniki, pa se ti obeta nepozaben teden proč od zime. Furamo seveda tudi prvega prvega, da se leto začne kot je treba :)

Čaka te odlična družba, super gostoljubje in lokalna kulinarika na turistični kmetiji, pa seveda vodene gorsko-kolesarske trail/enduro ture, s spusti po vrhunskih, skrbno izbranih enoslednicah... Tokrat bo na sporedu kar nekaj novih trejlov, še posebej zanimivo za tiste, ki ste bili tam z nami že večkrat.

Pripravljena imamo dva programa, z različno zahtevnimi turami, ki se jih bomo lotevali v dveh različno zahtevnih skupinah. Vsak udeleženec se bo lahko sproti odločal kateri skupini bi se kak dan pridružil.

Kolesarili bomo po hribovitem svetu v neposredni bližini Tirenskega morja (Maremma - južna obmorska Toskana). Vremenska statistika je za novo leto odlična, čez dan pa se ogreje tudi do 20 stopinj.

Cena na osebo: 699 €

669 € za tiste, ki ste že bili z nami za en teden

Kaj je vključeno v paket?

Vsako potovanje prinaša svoj potovalni paket s svojim seznamom vključenih storitev in ugodnosti, vsem pa je skupna naša želja, da pripravimo nepozabno izkušnjo za vsakega udeleženca. Tokrat smo zapakirali --->

 • 7x nočitev v apartmajih ob turistični kmetiji
 • 7x večerja in 7x zajtrk (polpenzion)
 • Novoletna večerja + legendarni Outdoor Station srečelov
 • 6 dni skrbno izbranih MTB tur (enduro, trail)
 • Tudi 1.1. 2020 preživiš na vrhunskih trejlih
 • Izkušeni slovenski gorsko kolesarski vodniki z licencami
 • Koordinacija prevoza udeležencev, logistična pomoč
 • Vrečka dobrodošlice in dodatne ugodnosti za udeležence

Kaj lahko dodam z doplačilom?

 • 150 € doplačila za podaljšanje do sobote, 4.1. 2020:
  2 dodatna dneva na kolesu, +2x nočitev, +2x večerja in zajtrk (odločiš se lahko na lokaciji, plačaš naknadno)

Opcijski popusti?

 • 30 € popusta za tiste, ki ste že bili kjerkoli z nami za pet dni ali več
 • 5 % popusta za plačilo celotnega zneska takoj po prijavi. Velja za prijave do 25.11.2019. Riziko odpovedi lahko zavarujete pri zavarovalnicah Triglav, Coris...

Kaj ni vključeno v paket?

 • Strošek prevoza / skupaj v enem tednu ca. 1.400 km in 70 € cestnin
 • Vse drugo, kar ni našteto kot vključeno...

Prijavi se zdaj

Prijava je hitra in enostavna. Izpolniš obrazec, mi pa ti nato pošljemo vse dodatne informacije in napotke, oz. se dogovorimo glede individualnih želja. Ob oddaji prijave plačilo še ni potrebno, mesto pa se nato potrdi in dokončno rezervira s plačilom 30% akontacije ali celotnega zneska (-5% popusta).

Možno je plačilo z bančnim nakazilom ali darilnim bonom.

Ime in priimek

E-mail

Telefonska številka

Naslov (ulica, hišna številka, kraj)

Posebne želje glede nastanitve

Prevoz?

Dodatni 5% popust?
Za plačilo celotnega zneska v roku 3 dni od prijave.

Način plačila
Kasneje ga lahko tudi spremenite

Opombe

! ! ! S klikom na gumb POŠLJI PRIJAVO potrjujem, da sem star/-a vsaj 18 let in se strinjam s pogoji poslovanja.

Enodnevni MTB izlet, Maniago, Italija


Opis je v pripravi...

Učenje in utrjevanje znanja


Potovanja in izleti s tem znakom vključujejo program pridobivanja in utrjevanja gorsko kolesarskega znanja pod strokovnim vodstvom. Ne gre za klasične kolesarske delavnice ali tečaje, temveč za prave vodene kolesarske ture, na katerih pa se izvajajo tudi elementi kolesarske šole (na tehničnem nivoju, ki ga označuje sosednji znak - glej spodaj). Idealno tako za tiste, ki iščejo prvi strokovno voden napredek na označenem nivoju, kot za tiste, ki so že obiskali kakšno kolesarsko delavnico/šolo/tečaj in bi sedaj pridobljeno znanje radi varno utrdili še v realnosti, na terenu.

Potovanja in izleti s tem znakom vključujejo izbrane vodene gorsko kolesarske ture, brez elementov kolesarske šole. Naši vodniki na terenu vedno svetujejo in prenašajo znanje, če je to potrebno, a ta skupina se ne ustavlja za vadbo tehničnih prvin, ampak ima željo predvsem tekoče kolesariti, brez nepotrebnega čakanja. Idealno za tiste, ki so označeni tehnični zahtevnosti (glej spodaj) že dorasli, oz. jim do tega ne manjka veliko. Kadar sta oznaki težavnosti dve, slednje velja za prvo, druga pa je opcijska.

Tehnična zahtevnost


Kadar sta znaka dva, prvi predstavlja osnovno tehnično zahtevnost kolesarjenja, drugi pa maksimalno tehnično zahtevnost kolesarjenja, ki se je bomo lahko lotili, če bo skupina (ali del skupine) tako želela in zmogla.

Tura delno ali v celoti poteka po utrjenih in neizpostavljenih enoslednicah ali MTB progah, z manj izrazitimi ovirami, kot so nizke korenine in manjše skale, oz. z zelo kratkimi tehnično bolj zahtevnimi in neobveznimi deli. Primerno za spoznavanje s kolesarjenjem po enoslednicah ali zgrajenih MTB progah.

Pri spustih se redno srečujemo z manjšimi in srednje izrazitimi ovirami, kot so bolj izpostavjene korenine in skale, takšni odseki pa so lahko tudi daljši. Tereni so lahko tudi nekoliko nepredvidljivi in neutrjeni, ali pa visijo na stran (off camber). Stopnice (dropi) so majhne, večje ovire pa imajo opcijo obvoza.

To je svet zahtevnejših enoslednic in kolesarskih prog. Nekateri odseki so lahko tudi izpostavljeni. Izrazitejše naravne ali umetne ovire in objekti ter nepredvidljivost terena so že nujna popestritev. Najzahtevnejši odseki so lahko relativno dolgi in "ne dajo dihati".

Trejli na katerih nas opozorilo "no fall zone" ne preseneti. Značilni so nepredvidljivi tereni in strmine preko 20%, skoki in zelo izrazite ovire brez možnosti obvoza. Le za eksperte z bogatimi izkušnjami!

Fizična zahtevnost


Ture, ki ne zahtevajo posebne fizične pripravljenosti. Dovolj je, da se občasno rekreiramo in imamo voljo, da se za užitek tudi malo potrudimo. Tempo, predvsem pri vzpenjanju, se prilagaja pripravljenosti vseh v skupini, počitki pa so po potrebi lahko tudi relativno pogosti.

Z zmernim tempom in rednimi počitki lahko kolesarimo tudi več kot 5 ur, po vseh terenih, gor in dol. Se sicer redno rekreiramo. Kadar na kolesu sedimo nekaj dni zaporedoma, lahko naredimo vsaj 600 višinskih metrov na dan, pri enodnevnih ali dvodnevnih izletih pa jih v hrib z lahkoto odkolesarimo tudi več kot 1.000 na dan.

Fizično precej zahtevne ture. Kolesarimo lahko tudi več kot 7 ur na dan, višinskih metrov pa z lahkoto naberemo preko 1.200, tudi če kolesarimo več dni zaporedoma.

Prijave in zasedenost termina


Prijave za ta termin še niso odprte.

Zbiramo prijave za ta termin.

Prijave gredo h koncu, ali pa že zmanjkuje razpoložljivih mest.

Vsa razpoložljiva mesta so že zasedena. Pokliči nas za več informacij oz. za vpis na čakalno listo (za primer, da se kakšno mesto sprosti).