Izposoja opreme

Izposoja je lahko odlična alternativa nakupu, še posebej takrat, ko se kakšne aktivnosti lotevamo le občasno ali pa bi se v čem radi najprej preizkusili. Pri nas si lahko izposodite širok nabor kvalitetne outdoor športne in kamping opreme ter dodatkov.

Spodaj je celoten seznam opreme, ki je na voljo za najem. Za lažje brskanje priporočamo, da prikaz filtrirate z izbiro po oddelkih ali iskalnikom med prikazanimi. Ko izberete še datume željenega začetka in konca izposoje, vam bo sistem pokazal ali je željena oprema za vaš termin prosta in kakšna bo cena glede na dolžino izposoje. Daljši je najem, nižja je cena na dan.

Ob sobotah in nedeljah ter za dela proste dni, prevzem in vračanje opreme nista mogoča, zato pazite, da se rezervacije ne začnejo ali končajo ob sobotah, nedeljah ali praznikih!

Preko vikenda (sobota in nedelja) prevzem in vračanje opreme nista mogoča, zato za vikend najem obvezno označite vsaj termin od petka do ponedeljka, drugače bo oprema prikazana kot nedostopna! Najem se obračunava na noč, popusti pa rastejo z dolžino najema.

Zaradi epidemiološke situacije v Sloveniji, je naša poslovalnica do nadaljnjega zaprta, izposoja opreme pa v tem času ni mogoča.

Searching Availability...