fbpx

Predavanje: 3 ideje za tvoje MTB počitnice

0,00 

Predstavili ti bomo destinacije, kamor te do konca leta vabimo na MTB avanture. Pred tem pa greš lahko z nami še na kratko turo.
Predavanje je zaključeno.

Kategorija:

Vabimo te na predavanje in MTB turo pred njim 🙂

Julijsko predavanje je za nami, interesa pa je še dovolj, da za vse, ki ste prvo druženje zamudili, pripravimo še eno. Vidimo se 2. avgusta. Tokrat nam upajmo uspe tudi tura pred predavanjem, ki jo je prvič odnesel dež.

V sliki, videu in besedi ti bomo predstavili tri destinacije (glej spodaj), kamor te do konca leta vabimo na MTB počitnice, avanture, kampe… Predstavitev bo v četrtek, 2. avgusta zvečer, v prostorih Outdoor Station, pred tem pa se nam lahko pridružiš na kratki turi v nam bližnje griče in njihove singlce. Oboje brezplačno!

Gorska skupina Queyras

Velja za divji vzhod francoskih južnih Alp. Malce od boga pozabljeni kraji v svojo nepokvarjeno naravo privabljajo ljubitelje outdoor športov – turne smučarje, kajakaše, raftarje in ne nazadnje –  gorske kolesarje. V tamkajšnjih prijaznih hribih namreč najdeš številne poti, med njimi pa tudi odlične za dolge in tekoče spuste z gorskimi kolesi. Narava je tako lepa, da tudi vzponi niso muka, samo okoli moraš pogledati 🙂 Tja se s kratico MTB v glavi spet odpravljamo konec avgusta.

Severni Apenini

Osrednje območje severnih Apeninov se delno zajeda tudi v Toskano, skriva pa prečudovito gorsko naravo na relativno nizki nadmorski višini. Območje smo pred kratkim raziskali na gorskih kolesih in v kopici sena našli kar nekaj zlatih igel = odličnih MTB tur! Med njimi so tudi take z več kot 15 kilometrov dolgimi in 1.500 metrov padajočimi spusti, po tekočih enoslednicah. Prave epske ture! Bi se skoraj zgodilo, da bi se tja kar preselili 😉 A poletje je tam prevroče, zato se vračamo konec septembra, s prvo vodeno skupino.

Maremma, obmorska južna Toskana

Naša najbolj legendarna destinacija. Tja hodimo že nekaj let, pa nas vedno znova navduši. Niso pravi hribi, bolj grički, ampak nekateri trejli so tako dobri in prijazni, da z lahkoto nadoknadijo relativno majhno višinsko razliko. No, pa saj 400-500 višincev v petih kilometrih ni malo, sploh če jih več združiš v lepo enduro turo… in če še veš kateri med njimi so najboljši in najbolj primerni za skupino, imaš za seboj vedno en kup širokih nasmehov na kolesih. Naši vodniki so tega že vajeni. Pa še nekaj! Naslednjič gremo tja spet za novo leto! Kdaj si zadnjič fural/-a prvega prvega in to v kratkih hlačah?

Prideš?

Brezplačna vodena tura (Orle, Golovec): Zbor je v četrtek (2.8.) ob 17:45 pri nas v Sostrem, odrinemo ob 18h.

Predavanje in debata:  Četrtek, 2. avgusta ob 20:30, v naših prostorih v Sostrem.

Kje natančno?  Outdoor Station, Sostrska cesta 2a, Ljubljana Sostro

Te zanima?
Pridi, lahko na oboje ali le eno, udeležba je brezplačna! Bomo pa veseli, če svojo udeležbo najaviš:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dodatne informacije

Vrsta aktivnosti

Gorsko kolesarjenje

Letni čas / mesec

Avgust

Destinacija

Slovenija