fbpx

MTB singlce gorske skupine Queyras, Francija

420,00 

Vodene gorsko kolesarska ture s spusti po dolgih in tekočih naravnih enoslednicah na jugovzhodu francoskih Alp. Kamp je zaključen.

Regionalni park Queyras (južne francoske Alpe), obiskujemo že od leta 2012, tudi večkrat na leto, pa se tistih krajev ne moremo naveličati. Letos smo jih pozimi, s smučmi, obiskali dvakrat, konec poletja pa se jih bomo spet lotili še z gorskimi kolesi in uživali na neskončnih in tekočih naravnih enoslednicah.

Šest dni se bomo podajali v čudovite gore, na nepozabne ture z lepimi in dolgimi spusti. Primerno tako za začetnike kolesarjenja po visokogorskih poteh, kot za bolj izkušene mačke. Po potrebi se bomo delili na dve skupini.

KAJ PA VREME?
Vreme bo lepo, temperature pa idealne za kolesarjenje. Zbudili se bomo v sveža gorska jutra, čez dan pa bo na soncu okoli 20 stopinj, seveda odvisno kako visoko bomo zlezli 🙂 Tudi poletnih popoldanskih neviht, kot kaže, ne bo več!  Klikni za napoved >>

Cena že vključuje nastanitev in opcijsko prevoz! Glej zavihek CENE IN POPUSTI za več info. MTB Queyras

   Takole smo se imeli lani (klik – video in foto)

Baza odprave bo v mali vasici, visoko med hribi, kjer so nam za bivanje na voljo udobni apartmaji. Za tiste, ki bi prišli z avtodomi ali bi želeli spati v šotorih, pa je zraven na voljo tudi lep in prijeten gorski kamp.  Več informacij najdeš v zavihku PODROBNEJE in CENE in POPUSTI. MTB Queyras

6
DNI KOLESARJENJA Vodene vsegorske ture, vzponi po makadamih, kolovozih in poteh na lasten pogon (včasih si kakšnen klanec skrajšamo s prevozom), spusti po dolgih in lepih naravnih trejlih. 5 dolgih tur (5+ ur) in 1 krajša tura (do 3 ure) ali opcijsko dan za počitek.
C-D
TEHNIČNA ZAHTEVNOST
Za kolesarje, ki po enoslednicah kolesarijo že vsaj 1 leto, se brez težav peljejo po tekočih enoslednicah, ter se ne ustrašijo korenin in drugih manjših ovir na poti. Predhodnje izkušnje s kolesarjenjem v visokogorju niso pogoj, kamp je idealen za spoznavanje s tem. Po potrebi se bomo razdelili na dve skupini z različno zahtevnimi turami.
4
FIZIČNA ZAHTEVNOST Za solidno pripravljene, ki se redno rekreirajo in z zmernim tempom (vključno z rednimi počitki) lahko po različnih vrstah gorskih terenov kolesarijo več kot 5 ur na dan (z vključenimi rednimi počitki).
PRIHOD / ODHOD
Prihod: nedelja, 26. 8. 2018 popoldan
Odhod: nedelja, 2. 9. 2018 zjutraj
MIN 8 / MAX 12
Vsa mesta so zasedena.

Dodatne informacije

Vrsta aktivnosti

Gorsko kolesarjenje

Destinacija

Francija

Letni čas / mesec

Avgust

Dolžina avanTURE

Tedenske avanture

Splošna zahtevnost

Srednje (L2), Zahtevno (L3)


CENA NA OSEBO
610 € – vključeno bivanje v apartmaju in prevoz
550 € – vključeno bivanje v kampu in prevoz
480 € – vključeno bivanje v apartmaju, prevoz je lasten
420 € – vključeno bivanje v kampu, prevoz je lasten

CENA VKLJUČUJE
Kolesarsko vodenje / vodniki z licenco
Transfer do destinacije (opcijsko)
Dnevni lokalni transferji s kombiji
Nastanitev v apartmaju ali kampu / 7 noči
Kolesarsko in gorniško svetovanje
Vrečka dobrodošlice
Dodatne ugodnosti za udeležence *
Organizacija in logistična pomoč
100% predano ekipo Outdoor Station AvanTURE
22% DDV

CENA NE VKLJUČUJE
Prehrane
€-
POPUSTI
Če si v zadnjem letu že bil/-a z nami za 1 teden: – 30€

STROŠEK POTI TJA IN NAZAJ
Vozilo, ki štarta iz Ljubljane bo do destinacije in nazaj naredilo približno 1.600 km, cestnin pa se skupaj nabere za 120 € na osebni avtomobil.

* V ceno z apartmajem je vključeno eno mesto v stanovanju za 6 oseb (80m2, 3 spalnice, dnevni prostor, kuhinja…). Poraba elektrike ni vključena v ceno bivanja. Plača se lastniku, ki jo obračuna na koncu bivanja, po števcu.

* Dodatne storitve v kampu (elektrika, žetoni za toplo vodo itd…) se plačuje sproti lastniku kampa.

* UGODNOSTI ZA UDELEŽENCE:
Pogoj za uveljavljanje ugodnosti je v celoti plačana cena udeležbe za ta kamp.
40% popusta za najem opreme (razen koles) v naši izposojevalnici za čas tega kampa.