Enodnevni MTB izleti

Gorskokolesarske ture in avanture, ki se začnejo in končajo isti dan 🙂 Na tej strani najdeš razpise in prijave. Da boš o njih vedno obveščen/-a se prijavi tudi na #tripalarm.

 

Te zanimajo vikend izleti? Klikni tukaj

  Ime in priimek

  E-mail

  Telefonska številka

  Vrsta gorskega kolesa

  Prijavljam se na izlet:

  Želje glede prevoza (glede na opcije v razpisu)
  in ostale opombe, informacije...:

  Preberi splošne pogoje poslovanja...
  Preberi naš pravilnik o zasebnosti...

  Da, sprejemam splošne pogoje poslovanja in pravilnik o zasebnosti

  Nedelja 27. november 2022
  Enduro tura – Grožnjan

  Grožnjan je slikovito srednjeveško mestece na vrhu griča, z izrazito umetniško dušo, v njegovi okolici pa najdemo najboljše enduro MTB terene v Istri. Naša tura bo zapeljana tako, da bo povezala velik del teh trejlov, z maksimalnim izkoristkom v razmerju vzponi-spusti. Turo bo mogoče vmes tudi predčasno zaključiti oz. si vzeti kak krog pavze, če noge ne bodo več povsem ubogale. Terene odlično poznamo, zato bo vodnik lahko natančen potek ture določil na licu mesta, glede na skupino in razmere. Na lokaciji se bomo dobili v nedeljo ob 10h dopoldan. Tura je tudi del vikend izleta, več o njem pa najdeš tukaj…

  Turo bomo zaključili okoli 15h in se iz Grožnjana odpravili proti domu. Za večino bo to še dovolj zgodaj, da doma ujamemo odprta volišča (referendumi), še enostavneje pa nam bo, če bomo svoj glas oddali že na predčasnem glasovanju…


  OBVEZNA OPREMA:

  izpravno gorsko kolo (trail, enduro, AM) z grobo profiliranimi plašči in disk zavorami, gorskokolesarska čelada (idealno enduro tip), ščitniki vsaj za kolena, rezervna zračnica za tvoje kolo, rokavice s pokritimi prsti, hidracija (meh, bidoni) za vsaj 2 litra tekočine..


  OSNOVNI PODATKI:

  Tip ture: Enduro, več vzponov in spustov
  Tip spusta: Enduro/Trail
  Fizična zahtevnost: srednja
  Tehnična težavnost: Do S2 po STS
  Trajanje ture: ca. 5 ur
  Višnska razlika: 700 do 1000 višinskih metrov
  Izhodišče: Grožnjan, Hrvaška
  Turo vodi: Tomaž Košir
  Tura je primerna tudi za e-kolesa


  CENA IN PRIJAVA

  Cena udeležbe:  45 EUR
  Vključuje vodenje in stroške organizacije

  Prevoz je lasten oz. v kombinaciji z drugimi udeleženci (pri kombiniranju lahko pomagamo mi)

  Število mest na izletu je omejeno!

  PRIJAVI SE ZDAJ

  Plačilo je možno z bančnim nakazilom. Navodilo za plačilo dobiš po prijavi. Prav tako po potrjeni prijavi pšošljemo vse informacije za udeležence.


  Potrebuješ več informacij?
  Pokliči 041 380 750 ali piši na tomaz@outdoorstation.si

  SPLOŠNI POGOJI ZA UDELEŽBO

  Za udeležbo na naših kolesarskih izletih je obvezno urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje, priporočljiva je tudi modra EU kartica (www.zzzs.zi/tujina). Prav tako priporočamo ustrezno nezgodno oz. turistično zavarovanje za tujino, ki krije tudi vse vrste rekreativnega kolesarjenja, vključno s stroški reševanja in po možnosti z asistenco zdravstvenega prevoza v domovino. Mlajši od 18 let se lahko naših aktivnosti udeležijo le v sporemstvu starša ali skrbnika, ki za njih prevzame tudi vso odgovornost. Več o tem v naših pogojih poslovanja.

  Že zaključeni izleti

  Sobota, 12. november 2022
  Po južnih obronkih Furlanskih Dolomitov

  V soboto 12.11. se odpravljamo v Italijo, na južna pobočja Furlanskih Dolomitov (Dolomiti Friulane). Naredili bomo lepo celodnevno turo z vrhunskimi razgledi in še bolj vrhunskim spustom po večinoma naravnih enoslednicah. Kolesarili bomo po prvi gorski pregradi nad Padsko nižino, kjer so pogoji za kolesarjenje primerni večino hladnejšega dela leta. Tudi po dežju so tereni lepo vozni in se posušijo v le nekaj urah sonca in/ali vetra.

  IZLET JE ZAKLJUČEN


  Potrebuješ več informacij?
  Pokliči 041 380 750 ali piši na tomaz@outdoorstation.si

  NE ZAMUDI TUDI: