Darilni boni za naše MTB aktivnosti v letu 2023

Podari nepozabno gorskokolesarsko izkušnjo 😀

Izbiraš lahko med boni za izlete ali potovanja in standardnimi vrednostnimi boni. Obdarovanec jih bo lahko porabil na svežem zraku, na kolesu v čudoviti naravi in v dobri družbi!  Super koristno, zdravo in trajnostno naravnano darilo.

Nakup darilnega bona (za spodaj navedene izlete in potovanja) pred odprtjem prijav pomeni tudi 5% do 15% prihranek glede na cene, ki bodo postavljene ob objavi razpisov. Zato popolnoma razumemo, če bo kdo bon kupil kar zase 😉

Bon v digitalni obliki prejmeš na email takoj po prejetem plačilu!

Darilni boni za potovanja z enim terminom

Darilni Boni za potovanja s fiksnimi datumi pomenijo tudi rezervacijo mesta za prejemnika bona. Ta mora udeležbo nato še potrditi po odprtju prijav. O odprtju ga bomo obvestili po emailu. Navodila za uporabo bona so natisnjena tudi na bonu. Boni so personalizirani z imenom obdarovanca na prvi strani.


Darilni boni za izlete in potovanja z več termini

Boni za izlete ali potovanja, za katere načrtujemo več terminov, bon pa velja za kateregakoli od njih, ne pomenijo avtomatske rezervacije mesta na izletu. Dobitnik se mora namreč sam odločiti na kateri termin se bo prijavil. Termine razpišemo sproti, ob vsakem odprtju prtijav pa dobitnika bona obvestimo o tem po emailu. Navodila za uporabo bona so natisnjena tudi na bonu. Boni so personalizirani z imenom obdarovanca na prvi strani.


Vrednostni boni

Dobitnik našega vrednostnega bona ga lahko vnovči na katerikoli naši aktivnosti. Če je cena izbranega aranžmaja nižja od vrednosti bona, razlike v znesku ne vračamo v denarju, lahko pa po dogovoru zabeležimo preostanek za kasnejše koriščenje (dobropis).


Prenašanje bona na drugo potovanje, izlet…

Bon za določen izlet ali potovanje se po dogovoru lahko prenese na drug izlet ali potovanje, vendar mora dobitnik bona za to zaprositi najkasneje v času zbiranja prijav za zadnji možen termin za prvotni aranžma.


Če želiš več informacij, nas lahko pokličeš na 041 380 750 ali nam pišeš na avanture@outdoorstation.si

Darilni bon za:
Ekstra podaljšan MTB vikend: Finale Ligure

Različni termini, razpišemo sproti: od januarja do aprila in od oktobra do decembra 2023

Cena darilnega bona (za en termin): 595 EUR

Kaj je ekstra podaljšan vikend: 4 nočitve, največkrat prihod na lokacijo v sredo zvečer (odhod iz Slovenije sredi popoldneva), povratek v Slovenijo v nedeljo zvečer.

Čas na kolesu: 4 dni; Vrsta kolesarjenja: enduro spusti, 100% vodeno. Vsaj 70% vzponov naredimo s shuttlom, ostalo na noge po cestah, makadamih, kolovozih, skupaj preko 8.000 višinskih metrov spusta; Izbor trejlov: Kombinacija ligurskih klasik in skritih biserov, najbolj optimalne kombinacije glede na skupino. Pripravljamo različno zahtevne termine, natančni opisi bodo v razpisih.; Tehnična zahtevnost: prilagodljiva, glede na skupino ali del skupine. Generalno do S2, občasno, a neobvezno S3 po STS lestvici.;

Ta bon krije: Ekstra podaljšan vikend, ki vključuje 4 dni vodenega kolesarjenje, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu, vse shuttle na lokaciji, stroške organizacije in vodnikov.

NAROČI DARILNI BON

Darilni bon za:
Podaljšan MTB vikend: Dolomiti, različne lokacije

Različni termini, razpišemo sproti: od junija do oktobra 2023

Cena darilnega bona (za en termin): 450 EUR

Kaj je podaljšan vikend: 3 nočitve, največkrat prihod na lokacijo v četrtek zvečer (odhod iz Slovenije sredi popoldneva), povratek v Slovenijo v nedeljo zvečer.

Ne le naš tradicionalni Canazei in skupina Sella, v letu 2023 bomo Dolomite obiskali z vseh strani in uživali na števlnih novih trejlih in območjih.

Čas na kolesu: 3 dni; Vrsta kolesarjenja: flow in enduro spusti, 100% vodeno; Vrsta tur: Ture sestavljene iz izbranih trejlov, tudi različne izvedbe MTB Selle Ronde (od klasike do enduro verzije, odvisno od termina), vsaj 70% vzponov naredimo z žičnicami; Izbor trejlov: Kombinacija flow prog in naravnih trejlov, najbolj optimalne kombinacije glede na termin in skupino; Tehnična zahtevnost: različna glede na termin (opisano bo ob vsakem razpisu), generalno od S1 do S2 en termin do S3.

Ta bon krije: Podaljšan vikend, ki vključuje 3 dni vodenega kolesarjenja, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu, 3x dnevno vozovnico za žičnice, stroške organizacije in vodnikov.

NAROČI DARILNI BON

.
Vrednostni darilni bon za
vse MTB aktivnosti v naši organizaciji

Veljavnost: 24 mesecev od nakupa

Cena darilnega bona: 50, 100 ali 200 EUR

Idealno za udeležbe na naših enodnevnih ali dvodnevnih izletih oz. delavnicah, pa seveda tudi za delno plačilo daljših aranžmajev. Dobitnik vrednostni bon lahko vnovči na katerikoli naši aktivnosti. Če je cena izbranega aranžmaja nižja od vrednosti bona, razlike v znesku ne vračamo v gotovini, z veseljem pa zabeležimo preostanek za kasnejše koriščenje (dobropis).

NAROČI DARILNI BON

Naročiti bon je enostavno 🙂
Le izpolni spodnji obrazec, nato pa te po potrebi kontaktiramo še za podrobnosti.


Naročilo bona potrdiš s plačilom na podlagi predračuna, ki ga pošljemo. Plačilo je mogoče z bančnim nakazilom.

  Tvoje ime in priimek

  Tvoj E-mail

  Tvoja telefonska številka

  Naročam darilni bon:

  ime in priimek obdarovanca

  Opombe (če želliš naročiti več bonov, to lahko napišeš tukaj)

  ! ! ! S klikom na gumb NAROČI BON soglašam z uporabo vnešenih podatkov za namen izvedbe naročila in komunikacije z naročnikom. Preberi pravilnik o zasebnosti....

  Če želiš več informacij, nas lahko pokličeš na 041 380 750 ali nam pišeš na avanture@outdoorstation.si